Intrebari frecvente

Informatii despre pretul produselor afisat pe site

Pretul marfii este stabilit in EURO. Preturile afisate nu contin TVA.

Plata si modalitati de plata

Plata se face in lei, la cursul ING din ziua emiterii facturii. Se considera ca marfa este platita, atunci cand valoarea in LEI la data platii acopera suma in EURO a pretului marfii.
Marfa vanduta se factureaza integral la livrare.

Modalitate de plata: preturile sunt valabile pentru plata la livrare.
Pana la plata integrala (inclusiv penalizarile corespunzatoare), marfa este proprietatea SC AutoEquip Solution SRL

Livrare marfa

Transportul marfii pana la client, este in sarcina cumparatorului. Livrarea se efectueaza din stoc sau in aproximativ 30 zile lucratoare de la data platii unui avans de 30%, care constituie garantia unei comenzi ferme.

Garantie

Cricurile ofertate beneficiaza de 12 luni garantie de la data livrarii/facturarii.
Garantia este de tip industrial si acopera numai piesele sau subansamblele defecte, ca urmare unor vicii de fabricatie sau de material.
Reparatiile, atat în garantie cat si dupa trecerea termenului de garantie, se fac la sediul SC AutoEquip Solution SRL sau al reprezentantilor agreati. In cazul în care echipamentul nu este transportabil, reparatia se face la sediul clientului. Cheltuielile de expediere sau deplasare la/de la sediul clientului sunt suportate de catre client. Cricurile vandute nu poat fi refuzate sau returnate de client, pe motiv de comanda gresita sau alte motive similare.

Despre produsele prezentate pe site

Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. Fotografiile ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe acest site.