Despre

Cattini produce cricuri de peste 40 de ani. Cricurile produse de Cattini si-au marcat prezenta printr-o fiabilitate ridicata si durata de viata lunga. Fiecare cric este realizat din materiale avand o calitate superioara, fiind inspectat si testat inainte de a parasi fabrica.

Datorita produselor care au o calitate inalta Cattini are o cota mare de piata atat in Europa cat si in intreaga lume.

Calitatea, pentru Cattini, incepe cu alegerea materialelor care sunt selectate cu atentie in baza fisele tehnice care certifica caracteristicile tehnice precum si a analizelor chimice pentru determinarea duritatii.

Controlul de calitate nu se opreste aici, este prezent si in etapele de prelucrare si asamblare pana la realizarea produsului finit.

Pe langa testele obisnuite stabilite de standardele europene, fiecare cric este supus inspectie si incercarilor finale. Incercarile se realilizeaza cu dispozitive automate timp de mai multe ore. Dupa aceste incercari cricul se verifica inca o data pentru a garanta o functionare perfecta.

Calitatea produselor Cattini este garantata de nivelul ridicat de profesionalism si experienta de 40 de ani , combinata cu nivelul ridicat de profesionalism al echipei Cattini. Toate etapele de proiectare sunt realizate in interiorul companiei , utilizant sisteme computerizate extrem de avansate , software-uri tehnice 3D si programe de conversie vectoriala.

Toate prelucrarile mecanice prin aschiere se realizeaza in cadrul companiei cu masini cu comanda numerica de ultima generatie extrem de precise.

Persoanele cu inalta calificare asambleaza cricurile garantand un control suplimentar al fiecarei parti si, prin urmare a cricului , in ansamblu sau.

Cu o bogata experienta in domeniu, AutoEquip Solution (partenerul Cattini in Romania) va poate oferii urmatoarele servicii:
– reparatii si mentenanta pentru cricurile achizitionate
– piese de schimb si accesorii pentru toate cricurile produse de Cattini
– documentatie in vederea obtineri autorizatiei ISCIR